Bedrijfimperialen info

Stalen KING PING imperialen voor bedrijfstoepassingen

Het KING-PING logo, net als onze imperiaal, al vele jaren een begrip in Nederland, maar ook steeds meer in de landen om ons heen. Wij exporteren onze imperialen naar vele landen in europa! 

Stalen imperialen voor bedrijfstoepassingen
KING PING levert geperfectioneerde imperialen die voor nagenoeg alle vervoerswensen een passende en voordelige oplossing bieden. De imperialen zijn speciaal ontworpen voor toepassingen binnen het bedrijfsleven. KING PING bedrijfsimperialen zijn er voor nagenoeg ieder type bedrijfsauto tot 3500 kg. 

Exportkwaliteit
De bedrijfsimperialen van KING-PING zijn uniek; ze hebben exportkwaliteit. KING-PING levert haar gerenommeerde imperialen in zowel binnen als buitenland.

Gebruik uw auto efficiënt
De aankoop van een imperiaal is een verantwoorde investering: voor een imperiaal van KING-PING betaalt u 'n paar procent van de nieuwwaarde van uw auto; het imperiaal levert u vervolgens een volumevermeerdering van ongeveer vijftig procent op! De bedrijfsimperialen van KING-PING zijn kwaliteitsproducten.

Spanbanden en veiligheid
KING-PING levert GRATIS twee spanbanden bij elk imperiaal.
Bovendien zijn de voorste en achterste ligger van onze imperialen voorzien
van een kunststof antislip bekleding.

Transportgemak
KING-PING bedrijfsimperialen zijn geschikt voor het transport van de meest uiteenlopende volumineuze producten. ladders en natuurlijk ook uw producten worden veilig en efficiënt vervoerd. Lengtes die niet in uw auto passen, transporteert u wel met een KING-PING imperiaal op uw auto!

Zwaarwegende voordelen
Over een imperiaal kunt u beter niet te licht denken. Het draagvermogen stelt hoge eisen aan een imperiaal. KING PING bedrijfsimperialen hebben daarom zwaarwegende voordelen. Onwrikbare montage op uw auto en degelijke bevestigingsmogelijkheden voor uw producten bieden u een veilig transport. Bovendien zijn onze imperialen TUV gecertificeerd.

Aluminium Imperiaal